Both Of Us
Hati & Perasaan
Tuesday, 3 February 2015 • 08:11 • 0 comments

Assalamualaikum & selamat malam . :)
hye Mr.Blog !! lama dha x update story mory kt dlm mr.blog aimee neyh . huhu ! okeyh la , aimee ada smntg nk cte neyh . aimee nk cakap soal "hati & perasaan" . arghhh !! aimee malas dha nk cakap soal neyh buat masa sekarang . Sebab aimee pernah kecewa dulu sebab tuh aimee takut kalau cakap soal "hati & perasaan" neyh . 3 years menjalinkn hubungan tub2 putus mcm tuh . biar la , malas nk fikir . lgpn benda tuh 2 tahun dha berlalu , hehehe . okeyh ! back to the topic , aimee xtaw lha apa perasaan aimee sekarang . tapi dia selalu muncul dalam mimpi aimee taw . tapi an , yang peliknya dia muncul sebagai "suami" & "tunang" kepada aimee . mcm tipu je kn . tp tuh lha hakikatny . Aimee x taw puwn perasaan dia kt aimee & aimee puwn malas nak layan perasaan tuh sangat pd mula ny . Tapi , macam mana aimee x nk layan kalau setiap kali dia muncul dalam mimpi aimee , mesti dia adalah "suami" or "tunang" aimee . haish !! aimee malas dha nk cinta monyet segala bagai . aimee nk serious relationship . aimee takut d kecewakn lg sebab tuh aimee susah nk percaya kt seseorang neyh . lgpun , aimee dha serah an tugasan neyh kpd my parents . hahaha . aimee dha buat keputusan supaya my parents yg buat pilihan . cewahhh . tp x brmakna aimee nk 100% di jodoh kn . hahaha ! kalau betul "orang" tuh ikhlas syg kn aimee , aimee nk dy dtg jumpa my parents . tuh menunjukkn keikhlasan dia brkawan dgn aimee kn . aimee xkisah lha dy gemuk ke kurus ke . jnji dia hormat org tua aimee , terima aimee seadanya . aimee malas dha nk ada "ciri2 lelaki idaman" lg . hahaha . klu kita ikhlas , kita akn terima seseorg tuh seadanya kn . perkara yg last sekali aimee nk dalam relationship tuh adalah "restu" dari kedua2 belah pihak . cewahhhh . okeyh la , battery lappy aimee dha low sngt2 neyh . nnti aimee cte2 kt blog neyh lg k . 

Hye Mr.Crush !
Friday, 23 January 2015 • 06:56 • 0 comments











Result STPM P3 2014
Wednesday, 21 January 2015 • 06:47 • 0 comments

Assalamualaikum .
Hyepp u'olls ! Aimee lg xmud sngt sekarang . Aimee susah hati sngt2 neyh . betul ke apa yg Aimee dengar brkaitan result STPM PENGGAL 3 2014 ? betul ke ia akan di keluarkn pd 28hb neyh ? Aimee susah hati neyh . Di sebabkan perkara tuh Aimee xmud lngsung sekarang . Aimee takut mengecewakn parents Aimee lg . Hanya tuhan je yg taw apa perasaan Aimee sekarang . Aimee hanya mampu brdoa & tawakal je lg sekarang . Tp kn ? tadi Aimee g portal MPM , xda puwn pengumuman tentang result STPM Penggal 3 akan d keluarkn 28hb neyh . Korang tolong doakn Aimee boley ? Aimee dpt berita neyh puwn dr kawan Aimee yg sama form6 next year . Meh tngk pix kt bawah tuh .

oke lha . tuh je yg Aimee nk post kali neyh . Aimee xlarat nk taip pjg2 hari neyh sebab terlalu penat . oke lha u'olls . bye ! good nytez . Assalamualaikum . =')



Pengalaman yang 'perghhhh'
Tuesday, 20 January 2015 • 06:33 • 0 comments

Assalamualaikum .
hehe . hebat x tajuk entri kali neyh ? hahaha ! mesti kowg tertanya2 kn apa yg 'perghhhh' sangat tuh an ? okeyh , citer ny memang agak lucu lha *bagi aimee sendiri* . Pagi tadi Aimee nk masak ikan untuk makan t/hari . well , sebenarnya dha selalu jgk masak ikan . tapi , yang neyh lain ckit . Ikan yg aimee nak masak untuk makan t/hari td belum d buang perut ny . then , yg paling menyedihkn aimee stay sowg kt umah td . oh please lha ! Aimee memang xpernah buang perut ikan & tidak mahu buang perut ikan . geli siottt !! selaluny kalau beli memang parents suruh pekerja tuh buang terus . tp ntah mcm mna kali neyh x d buang pulak perutnya . huhuhu !! kadang2 daddy yg sering melayan karenah Aimee kalau part buang perut ikan neyh . hahaha . So , nak x nak terpaksa jgk Aimee buang perut ikan tuh *guna sarung tangan* . Geram pulak hati neyh sebab x tertarik dengan insang ikan tuh keluar brsama perut ikan . so , Aimee cuba lg buat kali yg keduany dgn cara yg berbeza . and ! yeayyyyy ! ^^ berjaya . tapi , meloyakan . haish !! xpasal2 hilang selera d sebabkn perut ikan . oke ! tuh je untuk entri kali neyh . Hahaha ! Good nytez . Assalamualaikum~


Nasi Lemak Najiihah
Monday, 19 January 2015 • 07:44 • 0 comments


Assalamualaikum !! 
ada baca x tajuk atas tuh ? Haa !! nak tau x motif tajuk tuh yg d pilih ? 


Jeng !! Jeng !! Jeng !!  motif ny adala . Tokey Nasi Lemak dha bg 'petanda' tuh . HAHAH !! jom terjah pix k bawah neyh . sorry ~ versi sarawak .



Hahaha !! Aimee selalu beli nasi lemak yg budak neyh jual sebab malas nk g kantin . jauh sangat & nasi ny bnyk *sambal puwn boley minta lebih . HAHAH* . oleh sebab tokey neyh duduk sebelah Aimee , senang ler Aimee pilih nasi yg ayam besar2 . kn ? elehh . ye ke ayam je ? kadang2 aimee beli sampai dua bungkus . muahahaha !! Kwn2 tengok badan aimee slim je tp hakikat ny aimee neyh perghhhh !! kuat makan taw . jgn main2 . HAHAHA !!


Hanya Kenangan
• 07:00 • 0 comments

Assalamualaikum . 

Selamat Tahun Baru All .

 Hye . kowg apa khabar erk ? Masih ingat dengan Aimee x ? Sorry ! lama dha Aimee x main blog neyh . Sekarang baru ada masa untuk b'blog . hehe !! 24 jam Aimee free taw . *elehh . pagi jadi bibik je , ptg plak jd driver . kihkih* . Aimee nak share ckit gambar kenangan bersama keluarga 6ADR 2014 neyh . huhuh !! Alaa ~ setiap kali hantar adx p sekolah mesti miss . ecehhh . ye ke ? HAHAHA !! Of Course ler rindu kn ? 7 tahun kott kt SMKS , spe x rindu kn ? Okeyh ! Back to the topic , sebenarnya Aimee rindu an ckgu2 Aimee . huhu . 


-With Mdm. Hamidah & friends 6ADR-
Semangat giler pakai jubah tuh . mudahan dapat pakai lg next time 
. Amin .


-3 D's in 6ADR 2013/14-
with my crazy girlfie esp yg duduk tuh . 
#Jieyha #iza


Haaa !! neyh dalam dewan . owg lain dengar ceramah . ktowg plak selfie . cute kn ? esp yg blkg tuh kn ? HAHAHA !! *perasan jap*
#Jieyha


#semua pix 2014 , pix2 tahun2 yg lalu xda simpan lg . semua hilang dulu#



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff




Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: YOUR NAME